​Jeg udfører opsætning af filt, før malerarbejdet begynder

Mangler du hjælp til opsætning af filt? Så er du kommet til det rette sted. Hos Malermester Prince finder du en professionel maler med mere end 15 års erfaring på området. 

Med base i Aarhus N står jeg klar til at varetage maleropgaver for kunder i og omkring Aarhus C og N, Risskov og Viby J.

Hvorfor opsætte filt først?

At beklæde vægge med filt inden maling er en populær løsning, som mange vælger. Ønsker du også at få opsat filt i dit hjem, kommer jeg gerne og varetager opgaven for dig.

Det kan nemlig godt betale sig at få professionel hjælp til opsætning af glasfilt, da du således er sikret et optimalt og flot resultat i alle hjørner og kanter. Jeg tilbyder opsætning af filt på både vægge og loft.

Få en langtidsholdbar løsning med opsætning af filt

Der er flere gode grunde til at få opsat filt. Filt er blandt andet en langtidsholdbar løsning, som giver et pænt resultat.

Sammenlignet med fx papirtapet er filt i langt de fleste tilfælde en bedre løsning. 

Det er nemt at male og vedligeholde, og du kan derfor få glæde af løsningen i mange år ud i fremtiden.​

Jeg tilbyder altid konkurrencedygtige priser på opsætning af glasvæv. Derudover kan du være sikker på, at jeg overholder alle mine aftaler.

Jeg er en fleksibel maler, som kan løse alle de opgaver, du ønsker hjælp til – og altid når det passer dig bedst.

​Jeg anvender udelukkende kvalitetsprodukter for at opnå det bedst mulige resultat.​

Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud

Skal jeg hjælpe med opsætning af filt hos dig? Så er du velkommen til at kontakte mig med det samme for at lave en god aftale. Jeg kan kontaktes på arbejdsnummer: 60 87 21 71 eller privat nummer: 30 88 21 71.

Du kan derudover skrive en e-mail til: kontakt@malermester-prince.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med flere informationer og et godt tilbud til dig.​

​Skriv til Malermester Prince ApS

Rådgiv dig med en ekspert og få et uforpligtende tilbud. Vi vender retur hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Prince ApS

Otte Ruds Gade 38, 5. th., 8200 Århus N​   |   Arbejdsnummer: 60 87 21 71   |   Privat nummer: 30 88 21 71   |   E-mail: kontakt@malermester-prince.dk