Jeg tager mig af alle slags maleropgaver

Drømmer du om at få malet dine døre og vindueskarme, dit badeværelse eller måske endda hele dit hjem af en professionel og kompetent maler? Hos Malermester Prince ApS kan jeg tage mig af alle former for malerarbejde – uanset hvor stort eller småt det måtte være. Jeg går til alle opgaver med den samme seriøsitet og kan tilbyde dig gode råd og vejledning, så du får præcist det resultat, du er ude efter.

Mens mit malerfirma holder til i Aarhus N, så kører jeg gerne rundt til også Risskov, Viby J, Aarhus C og andre steder i området for at hjælpe dig med dine maleropgaver. Jeg maler for private boligejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner og med mere end 17 års erfaring med både udendørs og indendørs malerarbejde, kan du trygt overlade dine opgaver hos mig og stole på mine sikre penselstrøg.

Få det ønskede resultat med professionelt malerarbejde

Uanset om du skal have malet alle dørkarmene i dit hjem, om du skal have pustet nyt liv i dit badeværelse med en ny farve på væggene, eller om facaden på dit hus skal have opfrisket farven, så kan jeg tage mig af dit malerarbejde. Jeg lytter altid nøje til dine ønsker og står også klar til at give dig et godt råd, så du kan ende med præcist det resultat, du ønsker.

For at sikre dig det bedste mulige resultat med de flotteste detaljer, benytter jeg mig af kvalitetsmaling fra kendte producenter. Jeg kan også hjælpe dig med farveblandinger, hvis du ønsker at få malet derhjemme med en helt unik farve, der får din personlige stil til at skinne igennem i dit hjem.

Kontakt mig for et godt tilbud

Hvis du kunne tænke dig et godt tilbud på dit malerarbejde, så er du meget velkommen til at kontakte mig og fortælle om det. Så udformer jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fornuftig pris. Jeg ser frem til at tage mig af dine maleropgaver

Søger du en professionel malermester med erfaring?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@malermester-prince.dk.

18 års erfaring som maler

Jeg er uddannet maler i Århus og har mere end 17 års erfaring med indendørs og udendørs maleropgaver.

Maler til private og erhverv

Jeg maler for private boligejere og virksomheder, såvel som boligforeninger og offentlige instanser.

God service er kernen i firmaet

​​Hos Malermester Prince vægter vi servicen højt, og derfor får du meget mere for pengene, end du betaler for.

Bestil malerservice

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?

Skal jeg sammensætte et uforpligtende tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte mig med det samme på arbejdsnummer: +45 60 87 21 71 eller privat nummer: +45 30 88 21 71, og fortælle mig om din opgave.

Jeg kommer selvfølgelig gerne ud og besigtiger din opgave, før jeg går i gang. Du kan også sende en e-mail til mig på: kontakt@malermester-prince.dk, så vender jeg straks tilbage. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Vurderet 5 ud af 5 baseret på bedømmelser fra Facebook.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er dine behov?

Søger du en kvalificeret maler til genopfriskning eller renovering?

Hvad end du skal have lavet, står jeg klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade mig klare resten! Hos os sikret en professionel og kompetent maler, hvis du vælger mit malerfirma som din samarbejdspartner ved dit næste malerprojekt.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Malermester Prince ApS

Otte Ruds Gade 38, 5. th., 8200 Århus N

CVR-nummer: 39694778

Kontaktinformation

phone-color +45 30 88 21 71

mail-color_alt  kontakt@malermester-prince.dk

Kontakt mit malerfirma.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

© 2022 Malermester Prince. Alle rettigheder forbeholdes.