​Skal du bruge hjælp til maling af døre og vinduer?

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Malermester Prince varetager alle former for maling af døre og vinduer. Jeg har mere end 15 års erfaring i branchen, så du kan trygt samarbejde med mig.

Fra min base i Aarhus N kører jeg ud til kunder i og omkring Aarhus C, Viby J og Risskov. Jeg kan både hjælpe med indvendige og udvendige maleropgaver, f.eks. maling af døre og vindueskarme.

Mere end 15 års erfaring

Jeg er en professionel maler med brede kompetencer inden for faget. Jeg kan derfor tilbyde alt inden for maling af vinduer og døre afhængig af dine behov. Desuden kan jeg også opsætte filt og glasvæv på vægge..

Jeg maler gerne karme både indvendigt og udvendigt samt tilbyder andre former for vedligeholdelse. 

Pift hjemmet op ved hjælp af maling af døre

Får dine vinduer og døre den rette behandling, vil de komme til at se ud som nye. Hvis du ønsker at pifte dit hjem op, er dette en oplagt måde at gøre det på. Vedligeholdte døre og vinduer er desuden ofte med til at øge værdien af huset.​

Hvad koster maling af døre og vinduer?

Jeg tilbyder altid fordelagtige priser på maling af døre og vinduer. Selvom mine priser er lave, går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten i mit arbejde. 

Jeg anvender derfor udelukkende kvalitetsmaling, som jeg vælger med omhu, for at sikre det bedst mulige resultat, som du kan få glæde af i mange år.​​

Har du lyst til at høre mere? Kontakt mig og indhent et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde inden for maling af døre eller vinduer? Så er du meget velkommen til at kontakte mig med det samme. Jeg står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Jeg kan kontaktes på arbejdsnummer: 60 87 21 71 eller privat nummer: 30 88 21 71. Du kan også skrive en e-mail til mig på: kontakt@malermester-prince.dk, så hører du fra mig hurtigst muligt.

​Skriv til Malermester Prince ApS

Rådgiv dig med en ekspert og få et uforpligtende tilbud. Vi vender retur hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Prince ApS

Otte Ruds Gade 38, 5. th., 8200 Århus N​   |   Arbejdsnummer: 60 87 21 71   |   Privat nummer: 30 88 21 71   |   E-mail: kontakt@malermester-prince.dk